Перо Арт Центар

Поштовани пријатељи,

У прилици смо да вас информишемо да ће изложба професора центра за уметнички рад и едукацију "Перо Арт Центар" бити отворена у петак, 18. новембра, у 19:00 часова, у просторијама Перо Арт Центра на Дедињу.

На изложби ће излагати Мирјана Ђошић, Драган Марковић, Јована Живчић Радовановић, Дуња Милићевић, Милена Јовановић, Стефанија Михајловић, Јелена Лукић, Горјана Мићић, Вук Перић, Јована Жарић, Милан Зејак.

Посетиоци ће имати прилику да виде радове наших професора, који се на уметничком пољу остварују на најразноврсније начине. Мотив за једну овакву изложбу управо је био тај да представимо сваког уметника, да прикажемо јавности разноликост њихових талената, уметничких стремљења, поетика, поља деловања. Иако млади уметници, њихово дело је већ признавано више пута, али своје ангажовање су проширили и на предавачке активности. На наше изузетно задовољство, као место за то су одабрали наш центар, који управо због њих има ту привилегију да буде место у коме уметност живи, одакле се преноси и шири и оплемењује наше животе, нашу културу и друштво.

слика Мирјане Ђошић-уље на платну 120х90

Од свог оснивања, тежимо савременој и професионалној едукацији, у жељи да подстакнемо усавршавање и да охрабримо уметничко стваралаштво код одраслих. Овом приликом Перо Арт Центар Вас позива да посетите изложбу у новембру и децембру, у улици Милоја Ђака број 6.

Радно време центра је од 10.00 – 21.00 радним данима, 11.00 – 13.00 суботом, и 12.00 – 15.00 и 17.00 – 19.00 недељом.

С поштовањем,

"Перо Арт Центар"

За све додатне информације молимо Вас обратите се Светлани Милинковић на 066/054-500 или путем електронске адресе svetlana@galerijapero.com