ЖИВОТ У ПРОШЛОСТИ

По свему судећи, планетарни проблеми су постали нераскидива одредница живота сваког појединца. Људи су прихватили прокустовски живот, те иако су сви уникати, пристају на сваковрсну уравниловку. Мада је свима јасно да постоји Богом дана, природна, космичка душевна разлика међу индивидуама, у језуитском, вавилонско-банкарском поретку се инсистира на непримењивању научно потврђених знања из области теорије организације, а наука се једнако празни од знања као и психа и ум појединаца.

Уместо да 21. век буде одавно жељени век просперитета и благостања, светски неумници из окриља Хермесоваца1 и Хирамоваца2 успевају да пониште услове за живот људи и да главна улагања усмере ка ратовима и продаји наоружања. Загађеност и зараженост „мајке Земље“, није била никад свеобухватнија. Она прожима све четири компоненте живота: енергијску, материјалну, душевну и духовну.

                 Светозар Радишић

Када би се поштовала знања из теорије организације, овај свет не би тежио хаосу.3 Свака држава би била организационо уреднија. Србија би имала владара по мери изазова који следе. Да се не празне знања из наука и не „испирају мозгови“, не би се догађало да се у физици скоро свакодневно оповргавају вековима уврежени физички закони, да се лако научно оспоравају знања Алберта Ајнштајна, Исака

1 Хермес Трисмегистус, оснивач свих тајних наука. Хермесовци, слично алхемичарима, активно креирају магију и користе је у свакодневици. Видети: Živorad Mihajlović-Slavinski, Ključevi psihičke magije, стр. 13.

2 Хирам Абиф представља главног архитекту Соломоновог храма, у ритуалу трећег степана масонерије. Један је од главних симбола тзв. слободног зидарства. Хирамовци учествују у магијским обредима, а само поједини међу њима знају суштину магије. Видети: Кристофер Најт и Роберт Ломас, Хирамов кључ, стр. 8.

3 На шта личи планетарни хаос најбоље се може наслутити из излагања Нигел Паул Фарагеа, када настоји да заштити Запад и капитализам од најезде лажних, купљених и корумпираних, набеђених демократа са Балкана и особа попут Кетрин Ештон и Жозе Мануела Бароса, који наводно стварају Европску унију.

Њутна, Дмитрија Ивановича Мендељејева, да психолози не знају шта је психа, да су правници залутали у сопственом лавиринту тражећи правду (заборављајући шта та реч значи), да су политичке науке постале основа за стварање декадентног „новог светског поретка“ а политичари најопаснији људи по сопствени народ, да су свештеници заборавили Бога па размишљају да се сместе у окриље озлоглашеног папства, да се у логици не зна шта је мисао, да философија назадује, да су медицински стручњаци и ветеринари заборавили да постоји душа итд, итд. Да ли наведено наговаштава извеснију будућност? Наравно да не.

Чини се да цела планета живи заглибљена у прошлости. У најтежој ситуацији су непријатељи српског рода, који као да настоје да се освете за све претходне поразе и пониженост. Не зна се шта им код Срба више смета писмо, језик, култура, вера, душевност, образ... Уместо да западни ствараоци „новог светског поретка“ (тзв, велике силе) учине нешто за спас планете, они још једном покушавају да остваре немогућу мисију – да овладају планетом и успоставе неоробовласнички поредак.

 

ПРЕПОЗНАВАЊЕ СОПСТВЕНОГ ГРЕХА

Свеприсутна информација, попут свепрожимајућег Бога, је исходиште свих људских проблема и најзначајнији садржај свих начина за њихово решење. На сву срећу, ера информатике и ера нанотехнологије ће приморати људе да се освесте и схвате моћ информација, које су најмоћније у предрасудама, емоцијама и мислима. Сви људски сукоби, укључно ратови, су проистекли из разлике у информисаности и схватања заснованих на истинитим и лажним информацијама. По свему судећи, српска судбина, настојање да се искорени србица, отме, развуче и рашчеречи српски језик, заборави душа, протерају Срби ка „Београдском пашалуку“ и ту коначно униште, засновани су на (не)знању о моћи информација. Уколико се у Србима пониште записи у генетском коду, они ће попут зомбија лутати планетом бездушни и распамећени. Зато је једини начин за опстанак да Срби схвате колико је за њих важна „србица“, проистекла из винчанског писма. Чувајући „србицу“, Срби чувају своје речи записане својим знаковима, својим симболима и својим гласовима од постања 

до сада. „Ум у ћелијама“4 Срба, најбоље разуме симболе који су им се на разне начине обраћали хиљадама година уназад. „Ум срца“ у Србима, најбоље разуме записе емоција које су кодиране у молекулу ДНК од постања. Важно је да се зна, да су у већем проблему народи који су чинили злочине, будући да су људи који су били спремни да кољу Србе, посматрајући задовољно своје жртве, заувек угравирали у молекуле ДНК својих потомака зло, од којег ће се тешко растати. Наравно, зло је преко прихваћених и усвојених информација постало суштина човекове душе. Неосвешћен човек је сам по себи зао. Зато су Срби један од најперспективнијих народа, јер су због светосавља, искушења и присилне катарзе свеснији од осталих народа зла у себи. Велики, свети владика Николај Велимировић је стално наглашавао да је најважнија животна борба – рат против зла у себи. У предговору књиге Рат и Библија, написаном 1993. године, пише:

„Нагомилане супротности у човеку рефлектују супротност у свету у коме он обитава. Непомирен са Богом, човек не може бити помирен ни са собом ни са светом. Одатле почиње рат. Повод може бити ма шта. Још пре осамдесетак година владика Николај Охридски је подсећао људе да разлози за рат нису у супротстављеним државама, нити у сукобљеним народима, већ у сукобљеном човеку. Нису разлози за рат ни у нараслој моћи ни у нараслој беди. И моћ и беда су ништа пред Богом. Рат је због сукобљености човека са Богом. Због немоћног беса грехом упрљане душе”.5

Неко ће помислити нека се српски непријатељи освесте и биће мир. Не, то

4 У односу на Теслино време, научници су постали сведоци истине да постоји „ум ћелија“ (реактивни ум) и да органи у људском организму имају своју врсту ума. Ролинг МекКрети, главни истраживач у Heartmathu, тврди да је тек 1991. године у медицинској литератури забележено да срце има свој сопствени мозак, те да су мозак у срцу и мозак у лобањи повезани vagus нервом, који преноси поруке између њих. Ћелије као мислеће јединице чувају инграме догађаја. Видети: Генадиј Јаковљевич Темњиков, Корени зла, стр. 95

5 Николај Велимировић, Рат и Библија, стр. 36.

полови су мушки и женски принцип,6 истина и лаж, љубав и мржња, светлост и тама, суво и влажно, топло и хладно, јако и слабо, добро и зло,7 пријатно и непријатно, раздвајање и спајање, центрипетална и центрифугална сила, религија и наука,8 нестворено и створено, јасно је да се решење крије у настојању да се човек очовечи. То значи, да се што више одвоји од ништавила (матрикс, поље нулте тачке, бездан, празнина, јединствено поље интелигенције природе) из којег је створен. Треба да се помера према нествореном (Бог) уз помоћ такође нествореног мисоног света. У мери у којој то успе, човек ће бити самосвеснији, усавршенији и обоженији. Тежиће истини, љубави и слободи. Срби за то имају велику шансу, јер су у њиховим генима записи Светог Саве, Светог Симеона, Светог цара Лазара, светог владике Николаја Велимировића, светог Јустина Ћелијског, Николе Тесле, Михаила Пупина, Милутина Миланковића, Руђара Бошковића, чувених војвода, итд, итд.

 

СРБИ МОГУ ДА ПОБЕДЕ У РАТОВИМА ЗНАЊА

Дешавало се да војници на фронту посматрају како се метак креће ка њима, и то не само да посматрају, већ им је успевало на неки необичан начин да га избегну. Чиме то објаснити? Страх би их тек потом хватао, али не на почетку. И тај страх више није био везан за метак или нож, већ за то што се оно што се збило ничим не може објаснити. Када се стекне србска судбина, онда сви излази подсећају на мистику.

6 Реч је о две комплементарне силе. Мушкарци имају соларну енергију, а жене лунарну. Без те енергије не би постојао живот. Мушки принцип представља топлину, ватру, светлост, небо, активност и напетост, док женски принцип представља хладноћу, воду, таму, Земљу, пасивност и опуштање. Жене су емотивно попут ватре, а мушкарци попут воде. Лева страна тела повезана је са лунарном енергијом, дасна са соларном, а и мозак се дели на две половине – лева се назива „мушком“, а десна „женском“. Такође веома важни енергијски полови су полне жлезде и њима комплементарна епифиза, смештена у мозгу. Иако се налазе на супротним крајевима тела, ти полови су уско повезани и кључни за успостављање енергијског склада. Видети: Hana Dervović i Jelena Skert, Muškarci su sa Sunca, žene su sa Meseca, www.divineenergypark.org.

7 Дилема о односу добра и зла није искушење настало у овом времену. У књизи Соломонових мудрости расправља се о истој теми. У људској свести, сукобљавају се две животне филозофије, два животна принципа – добро и зло.

8 Суштински најважнији космички полови су нестворено и створено. Између та два пола се налази живот свега што постоји.

А можда је реч само о знању? Када се зна колика је моћ речи и симбола и да се налазимо пред ратовима знања о којима су писали научници Алвин и Хајди Тофлер, јасно је да ће победник бити ко више зна. Србима се пружа можда последња велика шанса. Треба да изаберу умног владара, потом да организују државу у складу са својим менталитетом и својом свешћу. Да би одваспитали прву генерацију васпитаних васпитачица, потребно је да у школски систем, медије и САНУ врате душу. Буквално треба да изучавају душу од дефиниције личности, преко истине о психи, уму и духу. Морају да образују народ за заштиту писма (србица) и језика. Када схвате да су информације које су их коштале садашње судбине проистекле из њихових предрасуда, емоција и мисли, победиће себе и створити предуслов за успехе у борби за ненестајање. Тада ће певати себи прикладнију химну и носити себи прикладније заставе и грбове.

Срби су тренутно програмирани на неуспех. За сада, ништа не схватају, „гледајући не виде и слушајући не чују, и не разумеју“, иако се у светском систему налазе, и не могу се из њега ишчупати. Једноставно, неспремни су за садашње изазове и искушења. Међутим, Србима наруку иде истина. Научници – и сви остали системци неће успети да је избегну. Сазнање о свом пореклу требало би да утиче помирујуће на све људе. Зато је уз резултате планетарно важног истраживања хуманог генома и анализе истраживања Генадија Дљасина о синхроницитету између структуре азбуке и структуре молекула ДНК, веома важна и мисија Анатолија Алексејевича Кљосова,9 о ДНК генеологији људи. Није тешко доказати да у ратовима гину браћа са обе стране фронта. Људски род као омађијан срља из безнађа у самоуништење. Истина је почела да смета и онима којима је једини спас.

Ипак, стекли су се услови за стварање извесније будућности. Време је постало употребљиво, баш као и елементарне честице. Доказују то Божидар Милосављевић, Велимир Абрамовић, Вадим Зеланд, Генадиј Јаковљевич Темњиков. Њихова знања се ласерно прикупљају у Србији. Стога, не треба више

9 Бостонски експерт за биомедицину, проф. др Анатолиј Алексејевич Кљосов, је методама ДНК генологије прилично прецизно одредио порекло већине народа. Чиме је омогућио да се другачије мисли о прошлости и са више љубави ствара будућност.

пристајати на програмиране догађаје и сматрати их судбоносним и неизмењивим. Осим могућности да се мења предвиђено, могуће је изазивати и стварати догађаје, а потом их смештати на повољна места. Мада је већини људи чудно када се каже да су Срби у експанзији, то се догађа. Србски (коловенски) начин размишљања припада неумитној будућности. Космички циклус који се сада завршава, састоји се од три циклуса који су један унутар другога, а у трајању су од 2.000, 25.000 и 125.000 година. У новом циклусу, бираће се другачији путеви, учиће се помоћу мудрости уместо сумњом и страхом, и разјасниће се однос душе и личности, што ће доприносити усавршавању душа.10

Но, да се било што промени, требало би прво прихватити стварност онакву каква јесте. Сваки и најмањи тренутни и дневни (ис)корак изван ње, ка нужној пламенитости, драгоцен је. Зато је за сваку похвалу што се групишу људи око борбе за другачију планету и другачији начин размишљања. Јавност сведочи постојање такве појаве.

Како је у космосу, у његовим микро, макро и огледалским димензијама, скоро све шабонизовано, људи ће и даље настојати да схвате: да ли је структура времена слична структури молекула ДНК, структури азбуке, или некој трећој структури. У настојању да овладају временом, покушаће да овладају законом привлачења и процедрама брисања сећања, учествујући у информационом пројектовању будућности и прошлости у садашњости. Наравно, окружење ће бити и даље пуно негативних сигнала.

У међувремену, у процесу освешћивања, између догађаја, треба очекивати информациони отпор. Већ сада постоје знања на који начин се сценаријима информационих комуникација такви отпори уклањају. Последице „новог информационог приступа“ биће очевидне и свима јасне. Почетак излаза ће се назрети када довољно Срба буде оспособљено да примени „дијагностичко сочиво“ Генадија Јаковљевића Темњикова. То „сочиво“, како тврди аутор, „непогрешиво указује на главни елемент у систему индивидуалних међуљудских комуникација 

који изазива сасвим конкретне догађаје“. Информациони механизам очевидно не постоји само у компјутерској технологији.

Од научника, попут руских академика Козирева, Казначејева и Темњикова, могуће је научити на који начин један програм „ратује“ са другим програмом, пребрисава га, уклања, упија, поклапа, и при томе побеђује. Реч је о психотехнологији. Најважније је да методика замене информација и уклањања негативних догађаја функционише, те да се после програмских садејстава добију позитивни резултати, како на нивоу јединки тако и на новоу друштва. Када се негативни програми обједине са корективним, промене на физичком нивоу су неминовне. Дакле, проверена и проверљива знања постоје, а нико Србе не спречава да их се домогну, усвоје их, развију и створе услове за извеснију будућност.

Уколико освешћени људи буду истрајни у својим намерама, истином васпитани Срби и држава Србија стасала у слободи, за коју ће се ускоро изборити знањем, могу да буду за углед човечанству. У Србију, оазу душевне и духовне чистоте и мира, требало би да долазе људи из целог света, да се просвете и уживају у чистој води, на чистом ваздуху, не би ли јели здраву храну ходали по чистом тлу.

 

ЛИТЕРАТУРА

1. Dvorniković, Vladimir, Borba ideja, NIU Službeni list SRJ – TERSIT, Beograd, 1995.

2. Деретић И, Јован, Античка Србија, Југо-ПИРС, Темерин, 2000.

3. Дљасин, Генадиј, Азбука Хермеса Трисмегистоса – или молекуларни тајнопис мишљења, Zepter Book World, Београд, 2007.

4. Доци, Ђерђ, Моћ пропорција, Стyлос, Нови Сад, 2005.

5. Живот и поуке старца Порфирија Кавсокаливита, Сестринство манастира Христопиги код Хања на Криту, Беседа, Нови Сад, 2011.

6. Zukav, Gary, Život duše, Dvostruka duga, Čakovec, 2002.

7. Иљин, Иван, Пут духовне обнове, „Логос * Ант”, Београд, 1998.

8. Класен, Бен, Вечна религија природе, Чикаго, 1973.

9. Кљосов, А. Анатолиј, Порекло Словена. Осврти на ДНК– генеологију, Мирослав, Београд, 2013.

10. Лисичин, В.А, Шелапин, Л. А, Трећи светски информативно-психолошки рат, Академија социјалних наука, Москва, 2000.

11. Лукић, Живко, Информатичке операције – даља разрада доктрине КоВ Сједињених Америчких Држава, „Војно дело”, бр. 4-5/95.

12. Миљковић, К. Славиша, Одгонетање србског језика, Ауторово издање, Ниш, 2011.

13. Мацукас, А. Никос, Поблем зла, Каленић, Крагујевац, 2005.

14. Темников, Яковлевич Геннадий, Третья сила: „Анатомия“ и „физиология“ кармических. состояний человека, Тул. полиграфист, Тула, 1999.

15. Campen, D. Alan, The First Information War, AFCEA International press, Fairfax, Virginia, 1992.