Обавештавамо вас да Банка Поштанска штедионица гледаоцима широм Републике Србије поклања концерт најлепших српских народних песама поводом обележавања Дана државности и стогодишњице постојања и рада Банке под називом "Век одговорности за сигурну будућност - Банка Поштанска штедионица грађанима Србије".

У овом сценско-музичком догађају редитеља Дарка Камарита најлепши млади гласови Србије, вокални солисти Даница Крстић и Александар Тирнанић, воде нас кроз музичку разгледницу Србије најлепшим песмама из Шумадије, источне Србије, са југа, Косова, из Војводине и Републике Српске. Домаћин програма је једна од најпопуларнијих младих глумица Милица Томашевић у пратњи Неде Николић која је својим умећем на фрули задивила Европу. Концерт је снимљен на најлепшој локацији у Београду - новоотвореном Савском тргу и прелепом здању Народне банке Србије у улици Краља Петра уз специјалну расвету, плесне нумере талентованих играча, као и балерина и балетана Народног позоришта и Позоришта на Теразијама, кореографа Небојше Громилића, специјално креираних за овај концерт.

Концерт ће бити емитован и постављен на званичну интернет страницу Банке, YouTube канал Банке и профиле Банке на друштвеним мрежама (Facebook, Instagram, LinkedIn и Tweeter).

https://www.youtube.com/watch?v=Ixy9ZLwd5vo&feature=youtu.be