Из далеког Лас Вегаса јавила нам се Јасна Кривокапић или како она каже Кривокапићева. С обзиром на руске знаке који се прожимају у њеном тексту очигледно је да има везе са нашом браћом Русима. Постављамо њен текст јса посебним задовољством јер је остaла то што јесте, Српкиња и у далекој Америци чемерици.

Милорад Ђошић

Зовем се Јасна Кривокапићева. Сам рођена 12. септембра 1985. године у Брчку. Мој отац борио се у 16. Краијшке моторизоване бригаде и био убијен током "Коридора" у јуну 1992. Након тога моја мајка преселила се у САД, у Лас Вегас, где ми живемо до сада. Дипломирала је факультет историје.

Јасна Кривокапић

Оружје је забрањено

Сви српски и амерички медиа су показали као терорист и убица Рамуш Харадинај гласао на бирачком месту. Чиста соба, лепа девојка, запечаћена гласачка кутија… И непосредно за њом главом је црно црвени знак "Оружје је забрањено". Знак као опомена за шта је Харадинај био и шта данас је такозвана "Република Косово".

Рамуш Харадинај био глава тзв "ратне коалиције" бивших војних злочинца, терориста и убица из "Ослободилачког војска Косова" на ових избора. Ово војско почало током 90-их година герноцид против српског народа на Космету и данас променило је Заставе и Г3 на костиме од Армане и Версаће у покушају да се добије поглед стварне демократске правне и Уставне Владе. Међутим Срби добро знају цену овог маскирања. Данас Косово има највиши број незаполених. Нестала медицина јер доктори су били Срби. Економија на Космету данас живи према правилима грчког мислилаца Ксенофона са његове книге о домаћинству. Једина развијена индустрија је трговина грогом. Албанци нису интерисани у раду на фабрици али руднику.

Али су интерисани за оружје. Данас свака породица има нешто способно да пуца. Стотине, хиљаде јединице пиштоља, аутоматске пушке митраљезе у рукама становништва.Становништва које данас има опасну навику за пуцање у сваком проблему. Знак на зиду ове собе обешен за ове људе. За ове људе "Оружје је забрањено".

У исто време оружје за људе са навиком говорења са положаја снаге је неопходно. Данас будућа Влада Рамуша Харадинаја покушаваје да говори са Србијом са са положаја снаге. Неколико дана прије ови убица је обећао да ухапси шефа Канцеларије за КиМ Марка Ђурића и министра за рад Александра Вулина ако уђу кроз незакониту границу између Србијом и аутономном покрајином Косовом и Метохијом. За ових људа оружје је само један начин за показање своје тежине и значаја. И ако "оружје је забрањено" тако знак мора да буде други. "Рамуш Харадинај је забрањен". "Хашим Таћи је забрањен". "Албанци у Србији су забрањени". "Република Косова је забрањена". "Ислам у Србији је забрањен". "Поздрав са три прста на Космету је дозвољен".

Благослови Бог нашу земљу...